კარტოფილი და ხორცი ერთმანეთს ძალიან უხდება. ამიტომაა ის ბევრისთვის საყვარელი კერძი.
ერთი შეხედვით მარტივი კერძი ზოგს საკმაოდ მოსაწყენად ეჩვენება. ჩვენ გასწავლით ამ ორი პროდუქტის ისე მომზადებას, რომ დაუვიწყარი გემო მიიღოთ და ნებისმიერი გურმანი გააოცოთ.
ინგრედიენტები:
საქონლის ხორცი. ხორცი უნდა იყოს უცხიმო (ცხიმი საქონლის ხორცში საკმარისად არის საკმარისი იმისათვის, რომ წებოვანი არ გახდეს), მაგრამ თუ თქვენი საქონლის ხორცი ზედმეტად მჭლეა და ცხიმი საერთოდ არ აქვს, შეგიძლიათ ოდნავ დაასხათ. ზეთი წებოვნების თავიდან ასაცილებლადაა.
კარტოფილი - პატარა კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი. გამოიყენეთ Წითელი წიწაკა - ის კერძს ახალ გემოებს შეჰმატებს.
დაუმატეთ შავი პილპილი, ნივრის ფხვნილი, მარილი, წიწაკა და ორეგანო - ეს ყველაფერი ამ კერძს ბევრ განსხვავებულ გემოს მისცემს
მომზადება:
კარტოფილი შეწვით ზეთში.
შეწვით საქონლის ხორცი ბოსტნეულთან ერთად, მდოგვით, სანელებლებით და ცხარე სოუსით.
მოხარშეთ სანამ ბოსტნეული არ დარბილდება და ხორცი არ მოიხარშება. დაამატეთ მწვანე ხახვი. გემრიელად მიირთვით!