სიახლეების ხაზი
შემოგვიერთდით
  • როგორ მოვამზადოთ სუში მარტივად და სწრაფად სახლის პირობებში

    როგორ მოვამზადოთ სუში მარტივად და სწრაფად სახლის პირობებში
    1 წლის უკან
    Aa Aa
    გაზიარება:

    ზაფხული მოდის და ყველას გვინდა თავი მარიტივი, გემრიელი და ამავდროულად მსუბუქი კერძებით გავინებივროთ.

    ვისაც ზღვის პროდუქტები უყვარს, მათთვის სუში ყოველთვის საუკეთესო არჩევანი იქნება.

    გასწავლით რეპეტს, რომლითაც სახლში მარტივად და სწრაფად მოამზადებით სუშის თავად.

    ინგრედიენტები

    1 ⅓ ჭიქა წყალი

    ⅔ ჭიქა დაუმუშავებელი თეთრი ბრინჯი

    3 სუფრის კოვზი ბრინჯის ძმარი

    3 სუფრის კოვზი თეთრი შაქარი

    1 ½ ჩაის კოვზი მარილი

    4 ფურცელი ნორი

    ½ ფუნტი კრაბის ხორცი

    1 ავოკადო - გაფცქვნილი, ამოღებული და დაჭრილი

    ½ კიტრი, გახეხილი, დაჭრილი პატარა ზოლებად

    2 სუფრის კოვზი კოჭა.

    მომზადების წესი:

    შეაგროვეთ ყველა ინგრედიენტი. გააცხელეთ ღუმელი 300 გრადუსზე F (150 გრადუსი C).

    საშუალო ქვაბში წყალი მიიყვანეთ ადუღებამდე; აურიეთ ბრინჯი. შეამცირეთ გაზის სიმძლავრე საშუალოზე დაბალზე, დააფარეთ თავსახური და ადუღეთ, სანამ ბრინჯი დარბილდება და წყალი შეიწოვება, 20-დან 25 წუთის განმავლობაში.

    შეურიეთ ბრინჯის ძმარი, შაქარი და მარილი პატარა თასში. ნაზად აურიეთ ქვაბში მოხარშული ბრინჯი და გადადგით.

    საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ ნორის ფურცლები.

    გააცხელეთ ნორი წინასწარ გახურებულ ღუმელში დათბობამდე, 1-დან 2 წუთის განმავლობაში.

    დაადეთ ნორს სველი ხელებით ზემოდან ბრინჯის თხელი ფენა. ბრინჯზე დაალაგეთ კრაბის ხორცის 1/4, ავოკადო, კიტრი და დამწნილებული ჯანჯაფილი.

    გადაახვიეთ როლი. გამოიყენეთ ბასრი დანა და დანჭერით რულეტი 4-დან 6 ნაჭრად.



    FACEBOOK კომენტარები
    ასევე დაგაინტერესებთ