სიახლეების ხაზი
შემოგვიერთდით
  • როგორ მოვამზადოთ ბურგერი სახლში - გაუმასპინძლდით მეგობრებს

    როგორ მოვამზადოთ ბურგერი სახლში - გაუმასპინძლდით მეგობრებს
    8 თვის და 1 კვირის უკან
    Aa Aa
    გაზიარება:

    კლასიკური ბურგერის რეცეპტი:

    ინგრედიენტები:
    - 1 ფუნტი (დაახლოებით 450 გრ) საქონლის ხორცი (სასურველია 80/20 მჭლე და ცხიმის თანაფარდობა)
    - მარილი და პილპილი გემოვნებით
    - 4 ჰამბურგერის ფუნთუშა
    - ტოპინგები: სალათის ფოთოლი, პომიდორი, ხახვი, ყველი, მწნილი, კეტჩუპი, მდოგვი, მაიონეზი და ა.შ. სურვილისამებრ.

    ინსტრუქციები:
    1. წინასწარ გააცხელეთ გრილი ან ტაფა საშუალო ან მაღალ ცეცხლზე.
    2. საქონლის ხორცი გაყავით 4 თანაბარ ნაწილად და მიეცით ბრტყელი ფორმა. ორივე მხარეს მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
    3. თუ იყენებთ გრილს, მსუბუქად შეზეთეთ ხორცი. თუ ტაფას იყენებთ, შეგიძლიათ ტაფაში ცოტაოდენი ზეთი დაამატოთ.
    4. მოათავსეთ ბურგერის ხორცი გრილზე ან ტაფაზე და შეწვით დაახლოებით 4-5 წუთის განმავლობაში თითოეულ მხარეს.
    5. სანამ ხორცი იწვება, ჰამბურგერის ფუნთუშები გრილზე ან ტოსტერზე მსუბუქად შებრაწეთ.
    6. როგორც კი ბურგერი თქვენი გემოვნებით შეიწვება, ამოიღეთ გრილიდან ან ტაფადან და გააჩერეთ რამდენიმე წუთი.
    7. შეაგროვეთ თქვენი ბურგერის პურები, მოათავსეთ თითოეული ხორცი მობრაწულ ფუნთუშზე და დაამატეთ თქვენი საყვარელი ტოპინგები.
    8. ისიამოვნეთ თქვენს მიერ გემრიელად მომზადებული ბურგერებით!



    FACEBOOK კომენტარები
    ასევე დაგაინტერესებთ