სიახლეების ხაზი
შემოგვიერთდით
  • რითი საუზმობს კრიშტიანუ რონალდუ? კარტოფილის ომლეტი მისი მეუღლის ჯორჯინას რეცეპტით

    რითი საუზმობს კრიშტიანუ რონალდუ? კარტოფილის ომლეტი მისი მეუღლის ჯორჯინას რეცეპტით
    6 თვის და 2 კვირის უკან
    Aa Aa
    გაზიარება:

    ჯორჯინა როდრიგესი არა მხოლოდ მსოფლიოს ერთ-ერთი უდიდესი ფეხბურთის ვარსკვლავის, კრიშტიანუ რონალდუს ცოლია, არამედ ის სტილის, ფუფუნებისა და ცხოვრების სიყვარულის ნამდვილი სიმბოლოა. მისი ყოველდღიური ცხოვრება, რომელსაც ხშირად აზიარებს ინსტაგრამზე, მოიცავს ოჯახზე ზრუნვას, მოდას და რა თქმა უნდა - სამზარეულოს. მის მრავალ პოსტს შორის გამოჩნდა კარტოფილის ომლეტის რეცეპტი, რომელმაც უკვე მოახდინა მისი 2 მილიონზე მეტი გამომწერის შთაბეჭდილება.

    რითი საუზმობს კრიშტიანუ რონალდუ? კარტოფილის ომლეტი მისი მეუღლის ჯორჯინას რეცეპტით


    თუმცა, ეს არ არის ჩვეულებრივი ომლეტი - ეს არის კერძი, რომელიც თავისი სიმარტივით და ელეგანტურობით აერთიანებს გემრიელ ინგრედიენტებს .საუკეთესო ნაწილი? კარტოფილის ომლეტი ისეთი გემრიელია, რომ რონალდუსაც კი უხარია მისი ჭამა!

    ჯორჯინა როდრიგესის კარტოფილის ომლეტი

    ეს კარტოფილის ომლეტი შესანიშნავი მაგალითია იმისა, თუ როგორ შეიძლება მარტივი ინგრედიენტების გამოყენება ისეთი კერძის შესაქმნელად, რომელიც აკმაყოფილებს ყველა გემოს. ჯორჯინა მას ამზადებს, როგორც მსუყე საუზმეს მისი ოჯახისთვის, მათ შორის კრიშტიანოს, რომელიც ყოველთვის ირჩევს ჯანსაღ და დაბალანსებულ კვებას მნიშვნელოვანი ვარჯიშებისა და მატჩების წინ. ომლეტი არის ოქროსფერი, მსუბუქი და ხრაშუნა კიდეებზე - იდეალურია დღის მშვიდი დასაწყისისთვის.



    ჯორჯინა როდრიგესის კარტოფილის ომლეტი

    ინგრედიენტები:

    4 საშუალო ზომის კარტოფილი (სასურველია ახალი უფრო ტკბილი)
    6 კვერცხი (ისინი უნდა იყოს ახალი და ორგანული)
    1 დიდი ხახვი (კიდევ მეტი გემოსთვის)
    2 სუფრის კოვზი დამატებითი ზეითუნის ზეთი
    მარილი და პილპილი გემოვნებით (გირჩევთ ზღვის მარილს)
    ახალი ოხრახუში დეკორაციისთვის (შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა ხახვი)



    მიმართულებები:

    1. კარტოფილის მომზადება: გარეცხეთ, გახეხეთ და დაჭერით კარტოფილი თხელ ნაჭრებად. ჯორჯინა ყველაზე თხელ ნაჭრებს იყენებს, რადგან ასე კარტოფილი უფრო სწრაფად და თანაბრად ცხვება.

    2. ხახვი შეწვით: დიდ ტაფაზე გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი და ნაზად შეწვით დაჭრილი ხახვი - ეს არომატი თავისთავად მიიზიდავს ყველას სამზარეულოში.

    3. კარტოფილის დამატება: ტაფაზე დაამატეთ კარტოფილის ნაჭრები და შეწვით საშუალო ცეცხლზე დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში, სანამ არ გახდება რბილი და ოდნავ ყავისფერი. ფრთხილად იყავით, რომ არ დაწვათ, რადგან გამწარდება.

    4. კვერცხის მომზადება: ამასობაში კვერცხები თასში ათქვიფეთ. როგორც ჯორჯინა გვირჩევს, დაუმატეთ ცოტა მარილი და პილპილი, რათა კვერცხისა და კარტოფილის ბუნებრივი არომატი გამოჩნდეს.



    5. კვერცხის დასხმა: როცა კარტოფილი ლამაზად შეიბრაწება, ნაზად დაასხით ათქვეფილი კვერცხები ტაფაში. დაუწიეთ ცეცხლს, ტაფას თავსახური დააფარეთ და ომლეტი ნელ-ნელა მოიხარშება. მნიშვნელოვანია, რომ ომლეტი ძალიან მალე არ გადააბრუნოთ - დაელოდეთ სანამ ქვედა ნაწილი ლამაზად გამაგრდება.

    6. ომლეტის გადატრიალება: როცა ომლეტი თითქმის მოიხარშება, თეფშის დახმარებით გადააბრუნეთ და მეორე მხრიდან მოხარშეთ, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.

    7. სერვისი: მიირთვით ცხელი, მორთული ახალი ოხრახუშით ან ხაჭოთი. თუ სასურველია, შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა მეტი ყველი უფრო მდიდარი გემოსთვის.



    FACEBOOK კომენტარები
    ასევე დაგაინტერესებთ