სიახლეების ხაზი
შემოგვიერთდით
  • როგორ მოვამზადოთ მანგოს ლასი - ასეთი სასმელი გასინჯული არ გექნებათ

    როგორ მოვამზადოთ მანგოს ლასი - ასეთი სასმელი გასინჯული არ გექნებათ
    2 კვირის და 3 დღის უკან
    Aa Aa
    გაზიარება:

    Mango Lassi არის გამაგრილებელი და კრემისებური იოგურტის დაფუძნებული სასმელი, რომელიც პოპულარულია ინდურ სამზარეულოში. აქ არის მარტივი რეცეპტი გემრიელი მანგო ლასის მოსამზადებლად სახლში:

    ინგრედიენტები
    1 მწიფე მანგო (გაფცქვნილი და დაჭრილი, ან გამოიყენეთ 1 ჭიქა მანგოს რბილობი)
    1 ჭიქა ჩვეულებრივი იოგურტი (სასურველია მთელი რძიანი იოგურტი)
    1/2 ჭიქა რძე (შეასწორეთ სასურველი სისქე)
    2-4 სუფრის კოვზი შაქარი (გემოვნებით, ან გამოიყენეთ თაფლი)
    1/4 ჩაის კოვზი დაფქული კარდამონი (სურვილისამებრ)
    ყინულის კუბურები (სურვილისამებრ)
    პიტნის ფოთლები დეკორაციისთვის (სურვილისამებრ)
    ინსტრუქციები
    მოამზადეთ მანგო: თუ მთელ მანგოს იყენებთ, გახეხეთ და დაჭერით ნაჭრებად. თუ თქვენ გაქვთ მანგოს რბილობი, შეგიძლიათ გამოტოვოთ ეს ნაბიჯი.

    დააბლენდერეთ ინგრედიენტები: ბლენდერში შეურიეთ მანგოს ნაჭრები ან რბილობი, იოგურტი, რძე, შაქარი და კარდამონი (თუ იყენებთ). თუ მოგწონთ თქვენი ლასი ცივი, დაამატეთ რამდენიმე ყინულის კუბიკი.

    დააბლენდერეთ სანამ არ გლუვდება: აურიეთ სანამ ნარევი გლუვი და კრემისებური გახდება. კონსისტენციის დარეგულირება შეგიძლიათ მეტი რძის დამატებით, თუ უფრო თხელი ლასი გირჩევნიათ.

    დააგემოვნეთ და დაარეგულირეთ: დააგემოვნეთ ლასი და საჭიროების შემთხვევაში დაამატეთ მეტი შაქარი. ისევ აურიეთ მოკლედ, რომ აურიოთ.

    მიირთვით: მანგო ლასი ჩაასხით ჭიქებში და სურვილისამებრ მორთეთ პიტნის ფოთლებით. მიირთვით გაციებული.

    ისიამოვნეთ თქვენი გამაგრილებელი მანგო ლასიით!


    FACEBOOK კომენტარები
    ასევე დაგაინტერესებთ