სიახლეების ხაზი
შემოგვიერთდით
  • საუკეთესო ავოკადოს ტოსტი კვერცხით - მოამზადეთ სულ რაღაც რამდენიმე წუთში

    საუკეთესო ავოკადოს ტოსტი კვერცხით - მოამზადეთ სულ რაღაც რამდენიმე წუთში
    5 თვის და 3 კვირის უკან
    Aa Aa
    გაზიარება:

    საუკეთესო ავოკადოს სადღეგრძელო კვერცხთან ერთად აერთიანებს ნაღების ავოკადოს, ხრაშუნა ტოსტს და იდეალურად მოხარშულ კვერცხს, რათა შექმნას გემოსა და ტექსტურის საბოლოო ბალანსი. აქ არის მარტივი, მაგრამ დამამშვიდებელი რეცეპტი:

    ინგრედიენტები:
    1 მწიფე ავოკადო
    2 ნაჭერი მაწონი ან მთელი მარცვლეულის პური (ან თქვენი სასურველი ტიპი)
    2 კვერცხი (შემწვარი, მოხარშული ან ათქვეფილი, თქვენი სურვილის მიხედვით)
    ზეითუნის ზეთი (ტოსტინგისთვის)
    ლიმონის წვენი (წაფით)
    მარილი და პილპილი (გემოვნებით)
    წითელი წიწაკის ფანტელები ან ჩილის ფანტელები (სურვილისამებრ, ცოტა გაცხელებისთვის)
    ახალი მწვანილი (როგორიცაა კილანტრო, ოხრახუში ან ხახვი დეკორაციისთვის)
    სურვილისამებრ ტოპინგები: ფეტა ყველი, მიკრომწვანე, პომიდორი ან ბალზამის მინანქრის წვეთი
    ინსტრუქციები:
    პურის სადღეგრძელო:
    გააცხელეთ ტაფა საშუალო ცეცხლზე და დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი. პურის ნაჭრები აცხვეთ სანამ ოქროსფერი და ხრაშუნა გახდება, დაახლოებით 2-3 წუთი თითოეულ მხარეს. ალტერნატიულად, თუ გსურთ, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ტოსტერი.
    მოამზადეთ ავოკადო:
    ავოკადო გაჭერით შუაზე, ამოიღეთ ორმო და ამოიღეთ ხორცი თასში. გახეხეთ ჩანგლით, სანამ არ გახდება გლუვი, ცოტაოდენი ნაკბენისთვის.
    დაამატეთ ცოტა მარილი, ცოტაოდენი ლიმონის წვენი და ცოტა წიწაკა. თუ მოგწონთ ცოტა ზედმეტი დარტყმა, შეურიეთ წითელი წიწაკის ფანტელები ან ჩილის ფანტელები გემოვნებით.
    მოხარშეთ კვერცხები:
    შემწვარი კვერცხებისთვის: გააცხელეთ არაწებოვანი ტაფა საშუალო ცეცხლზე ცოტა ზეთით ან კარაქით. კვერცხები დაჭერით ტაფაში და მოხარშეთ მზადყოფნის სასურველ დონეზე. წვრილი ყვითლისთვის მოხარშეთ დაახლოებით 3-4 წუთი; იმისათვის, რომ გული უფრო მყარი იყოს, მოხარშეთ ცოტა ხანს.
    მოხარშული კვერცხისთვის: ქვაბში წყალი მიიყვანეთ ნელ ცეცხლზე, დაუმატეთ ცოტაოდენი ძმარი და აურიეთ წყალი მორევის შესაქმნელად. კვერცხები სათითაოდ გატეხეთ წყალში და მოხარშეთ 3-4 წუთის განმავლობაში. ამოიღეთ დაჭრილი კოვზით.
    ათქვეფილი კვერცხისთვის: ათქვიფეთ კვერცხები თასში მარილით და პილპილით. ათქვიფეთ ისინი ცხელ, ცხიმწასმულ ტაფაში, მოხარშეთ, სანამ არ დარბილდება და უბრალოდ არ დადნება.
    აკრიფეთ სადღეგრძელო:
    დაფქული ავოკადო თანაბრად გაანაწილეთ შემწვარ პურზე.
    ზემოდან მოათავსეთ მოხარშული კვერცხი(ებ).
    დაამატე დასრულება:
    მორთეთ ახლად დაჭრილი მწვანილებით, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ცოტა ჩილის ფანტელები (თუ გნებავთ სითბო) და ნებისმიერი სურვილისამებრ ტოპინგები, როგორიცაა დამსხვრეული ფეტა ან მიკრომწვანე.
    სერვისის შემოთავაზებები:
    შეუთავსეთ ეს ახლად მოხარშულ ყავას, ახალ წვენს ან სმუზის გემრიელი საუზმისთვის ან ბრანჩისთვის!

    ეს ავოკადოს სადღეგრძელო შესანიშნავი საფუძველია - შეგიძლიათ აურიოთ სხვა ინგრედიენტები, როგორიცაა შემწვარი პომიდორი, მოშუშული ისპანახი ან თუნდაც თაფლის წვეთები ტკბილი და ქონდარი მოსახვევისთვის. ისიამოვნეთ!



    FACEBOOK კომენტარები
    ასევე დაგაინტერესებთ