სიახლეების ხაზი
შემოგვიერთდით
  • როგორ მოვამზადოთ პარმეზანის ჩიფსი - დაბალი ნახშირწყლების ჩიფსები

    როგორ მოვამზადოთ პარმეზანის ჩიფსი - დაბალი ნახშირწყლების ჩიფსები
    1 თვის და 1 კვირის უკან
    Aa Aa
    გაზიარება:

    პარმეზანის ჩიფსები შესანიშნავი დაბალი ნახშირწყლების მქონე სასუსნავია, რომელიც მარტივად და სწრაფად მზადდება.

    აი, როგორ უნდა მოამზადოთ:

    ინგრედიენტები:
    1 ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
    სურვილისამებრ:
    პილპილი
    ნიორი ფხვნილი
    ორეგანო ან როზმარინი
    მომზადების ინსტრუქცია:
    ღუმელის მომზადება – გაახურეთ ღუმელი 200°C-მდე და დადეთ საცხობი ქაღალდი საცხობ ფორმაზე.
    ყველი გაანაწილეთ – ჩაის კოვზით პატარა გროვებად გაანაწილეთ გახეხილი პარმეზანი საცხობ ქაღალდზე. დატოვეთ მცირე სივრცე ჩიფსებს შორის, რადგან ცხობისას გადნებიან და გაბრტყელდებიან.
    სურვილისამებრ სანელებლები დაამატეთ – შეგიძლიათ მოაყაროთ პილპილი, ნივრის ფხვნილი ან სხვა სანელებლები გემოვნებით.
    აცხვეთ – შედგით ღუმელში 5-7 წუთით, ან სანამ ჩიფსები ოქროსფერი და ხრაშუნა გახდება.
    გაგრილება – გამოიღეთ და აცადეთ 5 წუთით, რათა ჩიფსები გამაგრდეს და კიდევ უფრო ხრაშუნა გახდეს.
    ეს ჩიფსები იდეალურია სოუსებთან ან მარტივად, როგორც ჯანსაღი, დაბალი ნახშირწყლების მქონე საჭმელი.



    FACEBOOK კომენტარები
    ასევე დაგაინტერესებთ